Technical Discussion Topics related to Technical Issues

Throttle Response

Old 08-22-2007, 06:56 PM
  #1  
Senior Member
Back Marker
Thread Starter
 
steener's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Peoria, IL
Posts: 110
steener is on a distinguished road
Throttle Response

Checked my valve clearances and replaced the stock CCT's with APE's this week. Bike runs great except for throttle response. If I roll on the throttle, it is very smooth. If I hit it hard, it stutters and wants to backfire. Did I reconnect something to the wrong place???
steener is offline  
Old 08-22-2007, 09:42 PM
  #2  
Senior Member
Superstock
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 428
Speed_Demon is an unknown quantity at this point
Did you disassemble the carbs? If so I suspect the carb cv diaphrams are not seated properly. Did you just remove the carbs? You might have a vacuum leak around the manifolds. Hopefully you didn't throw off the cam timing when changing the tensioners.
Speed_Demon is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
LineArrayNut
Buyer/Seller Feedback
0
06-03-2008 08:18 AM
oahu hawk
Technical Discussion
3
01-27-2008 08:49 PM
nuhawk
General Discussion
2
10-11-2007 04:53 PM
996
Technical Discussion
7
09-23-2007 08:17 AM
Loco
Technical Discussion
7
12-21-2005 03:58 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Throttle Response


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.

All times are GMT -7. The time now is 05:08 AM.


© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands