Technical Discussion Topics related to Technical Issues

Rear turn signal(s) not working

Old 04-17-2015, 05:57 AM
  #1  
Junior Member
Squid
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2015
Location: Bedford, NH
Posts: 17
Bloke is on a distinguished road
Rear turn signal(s) not working

Hey guys, So i have an 04, i noticed my rear right turn signal didn't work, so i took the cover off to check removed the bulb, swapped it with the working one, only to find that now both don't work. The black resistor (forgive my ignorance - black thing on right side of rear frame) "clicks" when the directional are engaged. I have purchased OEM replacement bulbs which i will pick up tonight and try, hoping that's the issue. I have also purchased brand new replacement turn signals as a last resort.

Anything else i'm totally missing?

Also, little surprised to see all electrical loom is simply covered in electrical tape, no heat shrink, seems a little crude.....maybe just old school.

cheers, in advance.
Bloke is offline  
Old 04-17-2015, 10:26 AM
  #2  
Retired- but not tired!
SuperBike
 
CrankenFine's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Pittsburgh
Posts: 1,430
CrankenFine is on a distinguished road
If you don't have a volt-ohm meter (aka VOM) already it's a tool that pays for itself quickly diagnosing electrical problems. Very inexpensive to acquire online, sears, any auto parts store, harbor freight etc.

Your experience doesn't make much sense, but a VOM would help you sort out what's happening pretty quickly. The entire Honda Service manual is posted here in the Knowledgebase section with the wiring diagram.
CrankenFine is offline  
Old 04-17-2015, 03:54 PM
  #3  
Moderator
MotoGP
 
Wolverine's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Gettysburg, Pa
Posts: 4,468
Wolverine is on a distinguished road
Get 2 working bulbs in there and report back...
Wolverine is offline  
Old 04-20-2015, 07:56 AM
  #4  
Junior Member
Squid
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2015
Location: Bedford, NH
Posts: 17
Bloke is on a distinguished road
OK, tried the new bulbs, & no dice. So i wired up the directionals i purchased and bingo. So, i assume something must have gone somewhere in the old directionals.

Side note; it was so nice to ride this thing for the 1st time! especially after seeing it sitting in my garage all winter long. Loving this bike!!
Bloke is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
aja
Modifications - Cosmetic
1
12-03-2011 05:30 PM
mortbike
Modifications - Cosmetic
0
07-27-2010 03:22 PM
superman_006
Technical Discussion
9
06-30-2009 05:46 AM
andy9743
General Discussion
1
10-22-2008 09:09 PM
VTR-2-GO
Technical Discussion
8
09-08-2008 02:58 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Rear turn signal(s) not working


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.