Posting pics question/issue - SuperHawk Forum

Go Back  SuperHawk Forum > Welcome to SuperhawkForum.com! > Forum Feedback
Posting pics question/issue >

Posting pics question/issue

Forum Feedback Post tips, comments, problems, requests pertaining to the Forums.

Posting pics question/issue

Reply

 
 
 
Old 11-23-2018, 11:46 AM
  #1  
evil man of nothing
MotoGP
Thread Starter
 
captainchaos's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Boynton Beach, FL
Posts: 4,153
captainchaos is on a distinguished road
Posting pics question/issue

Can anyone tell me why all of a sudden when I hit "upload" to post pics they never appear? I go through the same "manage attachments," choose my picture, and hit "upload" like I've been doing for years. But nothing happens.
captainchaos is offline  
Reply With Quote
Old 11-23-2018, 12:23 PM
  #2  
Moderator
MotoGP
 
E.Marquez's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Kempner, TX
Posts: 3,996
E.Marquez is on a distinguished road
Originally Posted by captainchaos View Post
Can anyone tell me why all of a sudden when I hit "upload" to post pics they never appear? I go through the same "manage attachments," choose my picture, and hit "upload" like I've been doing for years. But nothing happens.
The tool changed some months back...
The paste in a URL to load an image has not worked since for me. You can paste the URL, click the button, the link clears but the imiage is not uploaded.
I use the browse your device function now and it works

https://www.screencast.com/t/nnmyOQScwqnK

If the image is not currently on your computer, I just copy and paste it to a temp folder I keep on my desktop for just that, temp hold of pics I want to post.


https://www.screencast.com/t/4sAkfe4Y

Last edited by E.Marquez; 11-23-2018 at 12:29 PM.
E.Marquez is offline  
Reply With Quote
Old 11-23-2018, 10:15 PM
  #3  
Moderator
MotoGP
 
Wolverine's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Gettysburg, Pa
Posts: 4,314
Wolverine is on a distinguished road
I have no issues at all. I think it is much more convenient that previous versions. Once uploaded, there isn't a need to go through the "manage" step. Just press the upload tab in the upper right and they are inserted into you composed thread/post.

Wolverine is offline  
Reply With Quote
Old 11-23-2018, 11:23 PM
  #4  
evil man of nothing
MotoGP
Thread Starter
 
captainchaos's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Boynton Beach, FL
Posts: 4,153
captainchaos is on a distinguished road
Yeah that's my problem. When I hit "upload" nothing happens and the pictures don't insert into the post... I'll keep trying.
captainchaos is offline  
Reply With Quote
Old 11-24-2018, 06:04 AM
  #5  
Moderator
MotoGP
 
E.Marquez's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Kempner, TX
Posts: 3,996
E.Marquez is on a distinguished road
Originally Posted by captainchaos View Post
Yeah that's my problem. When I hit "upload" nothing happens and the pictures don't insert into the post... I'll keep trying.
May be a browser issue, or something in the cache
E.Marquez is offline  
Reply With Quote
Old 11-24-2018, 06:08 AM
  #6  
Moderator
MotoGP
 
E.Marquez's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Kempner, TX
Posts: 3,996
E.Marquez is on a distinguished road
Originally Posted by Wolverine View Post
I have no issues at all. I think it is much more convenient that previous versions. Once uploaded, there isn't a need to go through the "manage" step. Just press the upload tab in the upper right and they are inserted into you composed thread/post.
An interesting note...... the paste from a URL tool now works for me.. Had not tried it since the last update till just now.

So ya, all image functions are working for me as well now.
E.Marquez is offline  
Reply With Quote
Old 11-24-2018, 11:34 AM
  #7  
Moderator
MotoGP
 
Wolverine's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Gettysburg, Pa
Posts: 4,314
Wolverine is on a distinguished road
Just switched over to Firefox from Chrome.

Wolverine is offline  
Reply With Quote
Old 11-24-2018, 11:39 AM
  #8  
Moderator
MotoGP
 
Wolverine's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Gettysburg, Pa
Posts: 4,314
Wolverine is on a distinguished road
And now from my iPhone


Wolverine is offline  
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Sgt Rock
General Discussion
10
05-02-2007 08:32 PM
shayne
Forum Feedback
21
02-18-2007 02:23 AM
superbird
Forum Feedback
2
07-15-2006 08:28 PM
jmyg79
Forum Feedback
8
01-26-2006 06:06 PM
spEEdfrEEk
General Discussion
0
10-20-2004 08:33 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Posting pics question/issue


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.